ma-vr  09.00-18.00 uur
za        10.00-14.00 uur

077-3543354

info@tanichi.nl

volg ons
op facebook

helpdesk

Typefouten voorbehouden op de website en op alle door Tanichi uitgegeven materiaal. Informatie op de website wordt regelmatig bijgewerkt. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde informatie onjuist of niet up-to-date is.


Prijzen (€) zijn incl. 21% BTW, excl. thuiskopieheffing (indien van toepassing). Prijzen kunnen veranderen; prijswijzigingen voorbehouden. Artikelen zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.


Op pc’s, notebooks, tablets, externe harddisks, dvd’s en cd’s is de thuiskopieheffing van toepassing. De actuele tarieven hiervan zijn te vinden op de website van de rijksoverheid.


Ruilen en retourneren van producten dient binnen acht dagen te geschieden. Bij het retourneren van producten dienen product en verpakking in originele staat te zijn. Geopende verpakkingen worden niet teruggenomen. Producten die speciaal voor de afnemer zijn besteld of speciaal voor de afnemer zijn geconfigureerd en/of geïnstalleerd, kunnen niet worden geretourneerd. Eenmaal in gebruik genomen notebooks, pc’s en andere apparaten worden niet teruggenomen.


Op onze producten is de garantie van de fabrikant van toepassing. Onze eigen geconfigureerde systemen worden standaard geleverd met drie jaar hardwaregarantie. Uitgesloten van garantie is schade die ontstaan is door onzorgvuldig of onjuist gebruik, schade veroorzaakt door blikseminslag of verkeerde netspanning en waterschade. Software is uitgesloten van garantie. Schermbreuken, druk- en valschade vallen nooit onder garantie.


Tanichi is nooit aansprakelijk voor het verlies van digitale gegevens van de klant, noch tijdens reparatiewerkzaamheden, noch door defecten van het product zelf. De klant is zelf verantwoordelijk voor een back-up van zijn gegevens.