ma-vr  09.00-18.00 uur
za        10.00-14.00 uur

077-3543354

info@tanichi.nl

volg ons
op facebook

helpdesk

Reparatie

Voor computerreparaties moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om defecte onderdelen of om softwareproblemen, onze technische dienst weet er wel raad mee. Met 39 jaar ervaring repareren wij pc's, notebooks, netbooks, ultrabooks, macbooks, tablets, et cetera.

Upgrade

Is uw pc of laptop wat traag maar nog niet aan vervanging toe? Laat u adviseren voor een upgrade. Meer werkgeheugen of een nieuwe harde schijf kan wonderen doen en is goedkoper dan een nieuw systeem. Bel gerust of kom langs in onze winkel.

Advies

Problemen met draadloos internet? Bestanden delen in een thuisnetwerk? Wij helpen u bij het vinden van een oplossing en bij de keuze voor de juiste apparatuur.

Verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een blikseminslag, een gebarsten scherm van een ipad of een drankje over uw laptop. Bij ons kunt u terecht voor een schaderapport voor uw verzekering en wordt uw computer gauw gemaakt!

Aan huis

Lukt het niet om uw apparatuur werkend te krijgen of loopt u tegen andere problemen aan, zoals een wegvallende draadloze verbinding? Wij komen u helpen aan huis! Bel voor de mogelijkheden met 077 354 3354, stuur een mailtje of kom langs in de winkel en maak een afspraak!

Hulp op afstand

Bij kleine problemen kunnen wij u helpen op afstand. U kunt hiervoor een abonnement nemen op onze helpdesk. Op uw verzoek kijken wij even met u mee en doen ons best om uw probleem snel te verhelpen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.


helpdesk