ma-vr  09.00-18.00 uur
za        10.00-14.00 uur

077-3543354

info@tanichi.nl

volg ons op facebook

Reparatie

Voor computerreparaties moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om defecte onderdelen of om softwareproblemen, onze technische dienst weet er wel raad mee. Met 34 jaar ervaring repareren wij pc's, notebooks, netbooks, ultrabooks, macbooks, tablets, et cetera.

Upgrade

Is uw pc of laptop wat traag maar nog niet aan vervanging toe? Laat u adviseren voor een upgrade. Meer werkgeheugen of een nieuwe harde schijf kan wonderen doen en is goedkoper dan een nieuw systeem. Bel gerust of kom langs in onze winkel.

Zakelijk

Ook voor oplossingen op zakelijk gebied staat Tanichi voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in diensten voor het MKB en de ZZP'er. Kijk voor meer informatie op onze zakelijke pagina of neem contact met ons op!

Advies

Problemen met draadloos internet? Bestanden delen in een thuisnetwerk? Wij helpen u bij het vinden van een oplossing en bij de keuze voor de juiste apparatuur.

Verzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een blikseminslag, een gebarsten scherm van een ipad of een drankje over uw laptop. Bij ons kunt u terecht voor een schaderapport voor uw verzekering en wordt uw computer gauw gemaakt!

Aan huis

Lukt het niet om uw apparatuur werkend te krijgen of loopt u tegen andere problemen aan, zoals een wegvallende draadloze verbinding? Wij komen u helpen aan huis! Bel voor de mogelijkheden met 077 354 3354 of kom langs in de winkel en maak een afspraak!